3D gangfelt

 

Gangfelt kan males på en måte at de gir en illusjon av å være, for eksempel, støt eller andre fysiske hindringer. Det vil "lure" bilister til å redusere hastigheten. Metoden har tidligere blitt testet lokalt i USA og Kina. Men nå ser det ut til å være en storstilt investering i India.
"Vi vil teste 3d malerier virtuelle forsinkelser," skriver Indias samferdselsminister på Twitter.
De vil erstatte de fysiske sperringer som tidligere fjernet fra indiske veier når de blir en fare for raske biler, skriver Ubergizmo.
Tidligere i år to indiske kvinner viste frem sin optiske illusjoner på eget initiativ malt på et gangfelt. De vil nå bli testet på flere steder i delstaten Gujarat, der kvinner lever.
 

 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

01. desember 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Rykket ut etter melding om brann
  Nødetatene i Narvik har rykket ut til Djupvik etter en melding om brann ved et søppelanlegg.
 • Se mandagens siste sending
  Gisle Forland presenterer distriktsnyhetene fra Nordland direkte klokka 23.00.
 • Lurøy gjenåpner etter utbrudd
  Lurøy kommune melder på egne nettsider at de to smitteutbruddene i kommunen nå er å anse som under kontroll og tilbakelagt. Ekstraordinære tiltak om stenging av kommunale bygg oppheves og det åpnes for at barn og unge igjen kan drive fritidsaktiviteter i skolens lokaler og saler. Skolen har vært stengt siden 20. november.
 • Skal gjøre sykehus mer barnevennlig
  Barneklinikken ved Nordlandssykehuset er i gang med prosjektet «Et mer barnevennlig sykehus». Målet er å unngå at barn og unge opplever mer smerte og redsel enn nødvendig i forbindelse med medisinske prosedyrer og behandling ved sykehuset.
 • Seks råd: