Veien til Alpinbakken

 

 

Bilde oppdatert 30.09.2013

 

Thore Magnussen & Sønn som utfører arbeidet med veien til Kongstind Alpinsenter i Svolvær nærmer seg nå Strandelva. Arbeidet startet i slutten av juli og planen er at veien skal være ferdig til 1. november.

 


 

 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

04. desember 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • To nye smittede i Andøy
  Andøy kommune melder om to nye tilfeller av koronasmitte i dag. De to er nærkontakt til en av de som er smittet i Hadsel. En av de smittede er skoleelev og 8. klasse på Andenes skole er derfor satt i karantene. Andøy kommune planlegger testing av nærkontakter på søndag.
 • Uavklart smittesituasjon i Hadsel
  Hadsel kommune stenger Melbu skole en uke etter at ytterligere tre personer i kommunen har fått påvist koronasmitte. Til sammen fem personer er smittet siden i går. De som ikke har fått beskjed om at de er nærkontakter skal avvente testing, men alle personer med symptomer skal teste seg. Alle arrangement og all organisert aktivitet skal avlyses inntil ny beskjed tirsdag, opplyser kommunen.
 • Penger til opplæring i Andøy
  NAROM/Andøya Space Education får 605.000 kroner i støtte i neste års statsbudsjettet. Det ble klart etter at regjeringen og Frp kom til enighet i budsjettforhandlingene.
 • Fagerås på førsteplass
  Nominasjonskomiteen i Nordland SV har satt Mona Fagerås øverst på listen til stortingsvalget. Fagerås har sittet på stortinget siden 2017. Andreplassen på listen er delt mellom Christian Torset, Reinert Aarseth og Andrea Sjøvoll.
 • Flytter ikke kommunegrense
  Kommunaldepartementet endrer ikke grensen mellom kommunene Brønnøy og Sømna. Innbyggerne i Trælnes og Reinfjord i Brønnøy ønsket å bli en del av Sømna kommune. De fikk støtte fra fylkesmannen, som anbefalte at kommunegrensen ble justert, men nå har departementet sagt nei.