Strøm stans kart for Lofoten

Strømkart Lofoten

Været

 

Clean up Lofoten

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

04. desember 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Kjørte i strid med forbudt-skilt
  Politiet har gjennomført en trafikkontroll utenfor Vestmyra skole på Fauske etter oppfordring fra publikum. 11 førere har fått utskrevet forenkla forelegg for å ha kjørt i strid med innkjøring forbudt-skilt. – Vis hensyn til barna og vær med på å skape en trygg skolevei for dem, twitrer politiet.
 • 84 personer har drukna i år
  Én person omkom av drukning i november, i følge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har 84 personer drukna i Norge, noe som er to flere enn på samme tid i fjor. En stor del av drukningsulykkene skjer når det er kaldt i vannet, og Redningsselskapet ber nå folk om å være forsiktige.
 • 8. klasse i karantene
  På Andøya er 8. trinn på Andenes skole satt i karantene inntil videre. En elev på trinnet er nærkontakt av en person som er bekrefta smitta med Covid-19, skriver VOL. I samråd med skolen har derfor kommuneoverlegen i Andøy, som et førevar-tiltak, satt elevene og ansatte på trinnet i karantene.
 • Fikk kontroll på bilbrann
  Fire personer måtte til legesjekk etter å ha vært eksponert for røyk i en bilbrann på Leknes i går kveld. Det var ei stund fare for at brannen skulle spre seg til en bolig, men brannvesenet fikk kontroll. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.
 • Se Nordlandssendingen her