Svolvær kan tilby

Svolvær kan tilby et yrende byliv både på dag og kveldstid
og får du lyst å "shoppe" så finner du flere kjøpesentra i tillegg til butikkene som ligger rundt torget i sentrum av byen.

  Fartsfylte RIB opplevelser   Opplev det urbane kafèlivet langs Kaipromenaden

 

 

 

 

 

 

 

 

Velger du havet kan vi tilby en spennende og vakker skjærgård der du som regel klarer og få "dradd" din egen middag.Ønsker du å besøke museer, gallerier eller delta på naturbaserte opplevelser så har de fleste åpent året rundt.

Vil du vekk fra mas og kjas er det kun 10 minutters spasertur til stillhet og natur, alpinbakke, lysløype, fjellstier, jakt, fiske og bærplukking. Alt etter hvilken årstid du besøker. 

Svolvær og Lofoten. Les mer:  Fakta om Svolvær

Se også: Lysets by

Se også: Lofoten

 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

04. desember 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Kjørte i strid med forbudt-skilt
  Politiet har gjennomført en trafikkontroll utenfor Vestmyra skole på Fauske etter oppfordring fra publikum. 11 førere har fått utskrevet forenkla forelegg for å ha kjørt i strid med innkjøring forbudt-skilt. – Vis hensyn til barna og vær med på å skape en trygg skolevei for dem, twitrer politiet.
 • 84 personer har drukna i år
  Én person omkom av drukning i november, i følge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Så langt i år har 84 personer drukna i Norge, noe som er to flere enn på samme tid i fjor. En stor del av drukningsulykkene skjer når det er kaldt i vannet, og Redningsselskapet ber nå folk om å være forsiktige.
 • 8. klasse i karantene
  På Andøya er 8. trinn på Andenes skole satt i karantene inntil videre. En elev på trinnet er nærkontakt av en person som er bekrefta smitta med Covid-19, skriver VOL. I samråd med skolen har derfor kommuneoverlegen i Andøy, som et førevar-tiltak, satt elevene og ansatte på trinnet i karantene.
 • Fikk kontroll på bilbrann
  Fire personer måtte til legesjekk etter å ha vært eksponert for røyk i en bilbrann på Leknes i går kveld. Det var ei stund fare for at brannen skulle spre seg til en bolig, men brannvesenet fikk kontroll. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.
 • Se Nordlandssendingen her