Kunstverk kastet på sjøen tre ganger

A kunstverk paa havet

 

HELE VERDEN hyller den danske kunstnerduoen Elmgreen & Dragset. I Svolvær kaster de kunsten i sjøen

Kunstverket det er snakk om kalles «Cooling bag», og er mistenkelig lik en kjølebag fra 70-tallet.


Les mer - Se Video fra NRK

 


 

Været

 

Clean up Lofoten

 

Hva selger Svolværingan på Finn.no

Klikk på bildet for å se.

 

Lysets By på Facebook

Ledige stillinger i Vågan

Siste Nytt

02. desember 2020

Annonse

norgescasino172x240n

norskeautomater172x240

Siste fra NRK Nordland

NRK logo
 • Innbrudd i matbutikk
  Det har vært innbrudd i en matbutikk på Andenes i løpet av natta. Politiet har gjort undersøkelser på stedet og oppretta sak, twitrer de.
 • Et nytt smittetilfelle i Narvik
  Det er bekrefta ett nytt tilfelle av korona i Narvik. Personen kom fra et sted i landet med høyt smittetrykk for å jobbe som vikar i en av kommunens institusjoner. – Dette viser at rutinene for testing fungerer, sier Narvik kommune i ei pressemelding.
 • Politikerne berger skolene i Meløy
  Det blir ikke nedleggelse av skoler i Meløy, skriver avisen Kulingen. Kommunedirektøren hadde foreslått store endringer i skolestrukturen for å spare penger. Disse forslagene blir det nå ingenting av. Men kommunestyret er klare på at de samtidig må få ned utgiftene i Meløyskolen, sier gruppeleder Per Frøskeland (H) til Kulingen.
 • To nye smittetilfeller i Rana
  Tirsdag 1. desember ble det registrert to nye smittetilfeller i Rana. Smittekilden skal være kjent for begge, melder Rana kommune. Kommunen vil holde en pressekonferanse om situasjonen torsdag kl 13.
 • Vindutsatte bruer stenger delvis
  Vindutsatte bruer i fylket stenger i perioder i dag pga sterk vind. Ifølge Statens vegvesen blåser det kraftig ved Gimsøystraumen bru, Sandsøysundbrua og Kåkern bru. Enkelte fergesamband kan også bli innstilt, men foreløpig går det meste som normalt, melder NRK Trafikk.